Tarsago

Originalita sa cení! Tak sa nezhadzujte nudnou reklamou. PR články napísané pútavou formou, oslovia omnoho viac ľudí. môžete ich zverejniť na našej stránke.

Dieťa a slnko: ako sa stať priateľmi?

V detstve je koža dieťaťa oveľa tenšia než u dospelých – epidermis, horná vrstva kože, ešte nie je dostatočne vyvinutá. Detská pokožka si len ťažko zachováva vlhkosť, ľahko sa usuší, najmä ak je pokožka vystavená morskej vode súčasne so slnkom. V dôsledku sušenia pod vplyvom slnka a morskej vody môže pokožka dieťaťa ľahko prasknúť. Okrem toho produkcia melanínu – pigmentu, ktorý chráni pred UV žiarením – začína len tri roky po narodení dieťaťa. Ale aj po troch rokoch sa opálení detí vyrába oveľa pomalšie ako dospelí. Slnko spôsobuje rýchle sčervenanie a podráždenie pokožky detí a pigmentové škvrny sú tiež možné z dôvodu nerovnomernej produkcie melanínu. V tomto prípade rodičia musia zvážiť, že všetky orgány a tkanivá dieťaťa sú v procese vývoja.

moře

Citlivá pokožka
Deti s najcitlivejšou a jemnou citlivou pokožkou potrebujú najmä svoju ochranu. Najmä pre rodičov týchto detí NIVEA vyvinula krém na opaľovanie s najvyšším faktorom SPF (SPF 50+). Vďaka tomuto pleťovému krému budú mať rodičia istotu, že pokožka ich dieťaťa je spoľahlivo chránená. Poskytuje deťom maximálnu ochranu pred negatívnymi účinkami ultrafialového žiarenia. Vitamín E ako súčasť formulácie na ochranu pleti chráni detské kožné bunky pred vystavením slnku, čo prispieva k jeho rýchlemu zotaveniu. Krém má vynikajúce vlastnosti odolné proti vode, takže dieťa môže hrať na brehu aj vo vode a rodičia sa nebudú obávať skutočnosti, že spaľuje na slnku.

pláž

Rovnomerné natretie
NIVEA Sun Kids detská farba opaľovací krém je špeciálne navrhnutý tak, aby prišiel na pomoc rodičov najviac nepokojných detí, pretože rovnomerné použitie opaľovací krém na aktívne dieťa môže byť veľmi ťažké. Vďaka mätovo zelenej farbe, ktorá zmizne po niekoľkých sekundách po absorpcii produktu, je vždy možné pochopiť, ktoré oblasti pokožky dieťaťa ešte nie sú chránené a rovnomerne nanášať produkt. Dostatočne vysoký faktor faktora SPF 30 umožní dieťaťu byť pokojne na slnku.

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

© 2024 Tarsago

Šablona od Anders Norén